Vlada je godinama stvarala preduvjete za ekonomski rast u RH, vrijeme je da se i državnim dužnosnicima valorizira rad

Predsjednik Vlade Andrej Plenković potvrdio je da će sutra na sjednici Vlade biti donesena odluka o podizanju plaća državnim dužnosnicima kojima se osnovica izjednačava s osnovicom u javnim i državnim službama, uz poruku da je vrijeme da i oni koji izlaze na izbore i koji su imenovani na političke dužnosti također imaju adekvatno valoriziran njihov rad te da je to i antikoruptivna mjera s obzirom na element odgovornosti.
24.07.2024.
Zahvaljujem hrvatskim vatrogascima na požrtvovnosti i angažmanu u gašenju požaraKazavši da su vatrogasci imali veliki broj intervencija, premijer Plenković je pohvalio njihovu odličnu organizaciju, brzinu i pravovremeno djelovanje u gašenju požara i sprječavanju većih šteta, te im zahvalio na požrtvovnosti i angažmanu. 23.07.2024.
Plenković u Splitu otvorio Tehnološki park vrijedan 22 milijuna euraIstaknuo je da je realizacija projekta Tehnološkog parka primjer uspješne suradnje Vlade i Grada Splita i dodao da je ovakav centar prekretnica u pogledu mogućnosti za industriju koja se bavi visokim tehnologijama te će omogućiti mladim ljudima kreiranje svojih kompanija, plasiranje ideja i privlačenje ulagača u njihove projekte. 23.07.2024.

Istaknute teme

Događanja

O Vladi