Cijepljenje, Booster doza i odgovorno ponašanje ključne mjere i u borbi s novim sojevima virusa

U izjavi za medije predsjednik Vlade Andrej Plenković istaknuo je da je Vlada ušla u fazu stvaranja novih radnih mjesta te da sukladno tome očekuje nastavak trenda rasta plaća.
06.12.2021.
Vlada prihvatila 9 amandmana na proračun, ukinuta Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivataSmisao ovoga proračuna je nastaviti jačati otpornost hrvatskog gospodarstva, omogućiti njegov oporavak i s faze očuvanja radnih mjesta doći u fazu kreiranja novih, poručio je danas premijer Plenković na sjednici Vlade na kojoj se Vlada očitovala o amandmanima podnesenima na prijedlog državnog proračuna. Govoreći o Uredbi o utvrđivanju najviših cijena naftnih derivata, premijer Plenković istaknuo je da je Vlada pravovremeno reagirala na podizanje cijena, a zahvaljujući toj reakciji spriječen je udar na standard građana i gospodarstvenika. Sada se ona, zbog promijenjenih okolnosti, stavlja van snage. 06.12.2021.
Polugodišnji sastanak Vlade i Hrvatske biskupske konferencijePredsjednik Vlade Andrej Plenković i članovi Vlade održali su redovit polugodišnji sastanak s članovima Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije. 06.12.2021.

Događanja

O Vladi