Sutra ćemo predstaviti nove mjere, vrijedit će do Božića

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u izjavi medijima u Saboru najavio je da će u četvrtak predstaviti mjere za suzbijanje širenja koronavirusa.
25.11.2020.
Od danas otvorena nacionalna SOS linija za žrtve nasilja u obitelji 24 sata dnevno, sedam dana u tjednuDanašnji sastanak iskoristili smo za emancipiranje ove važne teme u hrvatskom društvu, a to je neprihvatljivost nasilja nad ženama, snažno smo osudili taj fenomen i rekapitulirali sve što smo na ovu temu učinili zajednički u našem prvom mandatu, od pooštravanja odgovarajućih zakonskih propisa pa do bolje koordinacije svih uključenih ministarstava i institucija, poručio je premijer Plenković nakon sastanka Nacionalnog tima za sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. 25.11.2020.
Aladrović: Svaka mjera imat će ekonomsku protumjeruMinistar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović kazao je u srijedu da će svaka nova epidemiološka mjera imati i ekonomsku protumjeru, a svojevrsno obeštećenje gospodarstvu predstavit će se uskoro.  25.11.2020.

Događanja

O Vladi