Plenković za HRT: Svi ćemo s ponosom biti u Kninu

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u središnjem Dnevniku HRT-a je kazao da je prošli mjesec bio vrlo intenzivan. Naglasio je da je drugi dan nakon parlamentarnih izbora imao već većinu od 76 zastupnika u Hrvatskom saboru, te je dobio mandat od Predsjednika Republike za sastavljanje Vlade.
02.08.2020.
Prihvaćen nacrt sporazuma EK o nabavci cjepiva protiv COVID-19U Banskim dvorima održana je 2. sjednica Vlade. Na otvorenom dijelu sjednice raspravljeno je 17 točaka dnevnog reda, među kojima Prijedlog zaključka o prihvaćanju Nacrta sporazuma Europske komisije i država članica sudionica o nabavi cjepiva protiv bolesti COVID-19 te davanju ovlasti ministru zdravstva za potpisivanje pisma kojim obavješćuje Europsku komisiju o okončanju unutarnjih postupaka u Republici Hrvatskoj potrebnih za potpisivanje Sporazuma. 30.07.2020.
Ministar Marić: Osigurane gotovo kompletne potrebe za financiranjem u 2020. godiniPotpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić izjavio je danas da su od ukupnih potreba za financiranjem u 2020. godini od 63,4 milijardi kuna do ljetne stanke osigurane gotovo kompletne potrebe. 30.07.2020.

Događanja

O Vladi