Veteranski centar signal je poštovanja i zahvalnosti prema hrvatskim braniteljima za sve što su učinili za Hrvatsku

Premijer Plenković danas je u Sinju najavio da će se ukinuti zakon po kojem su braniteljima smanjene mirovine, čime će se vratiti ukinutih 10 posto, i to prvih pet posto od 1. srpnja, a drugih pet posto od 1. siječnja 2024. "Hrvatska  danas čvrsta, solidna, ekonomski, financijski i socijalno stabilna, ima mogućnosti riješiti ta pitanja koja su donošena ranije u različitim kriznim situacijama, a sada za to više nema potrebe, i ispraviti još jednu nepravdu", istaknuo je.
 
27.01.2023.
Plenković i Čović: Riješiti ključna politička pitanja u BiH kako bi se napravio iskorak za sve reforme na europskom putuDanas je u Banskim dvorima održan sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića. Razgovarali su o svim procesima koji slijede nakon potvrde novog Vijeća ministara BiH i daljnjim reformskim procesima nakon stjecanja kandidatskog statusa BiH. 30.01.2023.
Oporba kreira lažne teme ne bi li pokrili sramotu nakon glasanja o vojnoj misiji pomoći UkrajiniNormalna reakcija političke scene bila bi najčvršća moguća osuda stavova koji direktno štete vanjskopolitičkoj poziciji Hrvatske, koji su u suprotnosti sa svim načelima i stavovima koje kao država imamo godinama, kao članica Europske unije i članica Sjevernoatlantskog saveza, poručio je premijer Plenković. 30.01.2023.

Događanja

O Vladi