Plenković i Erdogan o gospodarskoj suradnji, Bosni i Hercegovini i ilegalnim migracijama

Nakon sastanka na vrhu Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi Plenković je, govoreći o njegovim naglascima rekao da je 25 godina nakon pokretanja SEECP-a samit u Antaliji donio dokument o perspektivi razvoja cijeloga prostora jugoistočne Europe do 2030,. koji prati globalne i europske izazove te poziva na što bolju bilateralnu i regionalnu suradnju te postupnu potporu onim državama koje ima ambiciju priključiti se Europskoj uniji.

17.06.2021.
Butković obišao radove na Pelješkom mostu: Hrvatski teritorij bit će spojen do kraja kolovozaMinistar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković obišao je u četvrtak radove na infrastrukturnim projektima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a svoj posjet završio je u Komarni, na gradilištu Pelješkog mosta, gdje je održao redoviti radni sastanak s predstavnicima izvođača radova, priopćeno je u četvrtak iz tog Ministarstva. 17.06.2021.
Horvat: Obnova nakon potresa uključuje novi pristup prostornom planiranjuMinistar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat izjavio je u četvrtak da se u procesu obnove potresom stradalih područja ne radi smo o obnovi nego i legalizaciji, novom pristupu prostornom planiranju i procesu rješavanja imovinsko-pravnih odnosa. 17.06.2021.

Događanja

O Vladi