Potpredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor s predstavnicima ATP turnira Zagreb Indoors

Jadranka Kosopotpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti primila je danas u Banskim dvorima predstavnike ATP turnira Zagreb Indoors, Branka Horvatdirektora i Gorana Ivaniševićzamjenika direktora.

Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti primila je danas u Banskim dvorima predstavnike ATP turnira Zagreb Indoors, Branka Horvata, direktora i Gorana Ivaniševića, zamjenika direktora.

Na sastanku su predstavnici ATP turnira Zagreb Indoors upoznali potpredsjednicu Vlade RH s planovima i organizacijskim pripremama za teniski turnir Zagreb Indoors koji će se održati u Zagrebu u razdoblju od 28. siječnja do 5. veljače 2006. godine.

Svi nazočni složili su se da je dobivanje organizacije ATP turnira u Zagrebu veliko priznanje hrvatskom tenisu te da u svijetlu nedavnog osvajanja Davis Cupa, Republika Hrvatska svakako zaslužuje imati još jedan ATP turnir.

Potpredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor istaknula je da Vlada Republike Hrvatske prepoznaje vrijednost ovog športskog događaja te je predstavnicima ATP Zagreb Indoors turnira izrazila spremnost Vlade RH u pružanju stručne i druge pomoći u organizaciji turnira.



Pisane vijesti