Potpredsjednik Vlade Pankretić na predstavljanju 2. Poziva za dostavu prijedloga projekata u okviru operativnog programa IPA Slovenija-Hrvatska 2007.–2013.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva mr.sc. Božidar Pankretić na službenom predstavljanju 2. Poziva za dostavu prijedloga projekata u okviru operativnog programa IPA Slovenija-Hrvatska 2007. – 2013.

19. travnja (ponedjeljak) 2010. godine s početkom u 10:00 sati

Slovenija, Općina Podčetrtek, Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia, Zdraviliška cesta 24

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva mr.sc. Božidar Pankretić prisustvovat će službenom predstavljanju 2. Poziva za dostavu prijedloga projekata u okviru operativnog programa IPA Slovenija-Hrvatska 2007. – 2013. u sklopu kojeg će održati bilateralni sastanak s dr. Henrikom Gjerkešom, ministrom Republike Slovenije zaduženim za lokalnu samoupravu i regionalnu politiku.

Operativni program prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2007.– 2013. je program razvoja kojega su zajednički osmislile Slovenija i Hrvatska u cilju jačanja društveno-gospodarske kohezije te ubrzavanja prostornoga i regionalnoga razvoja pograničnih prostora putem projekata koji su definirani u okviru prioriteta i mjera zajedničke suradnje.

Operativni program će sufinancirati Europska unija unutar Instrumenta za pomoć u pretpristupnom razdoblju (IPA-e).



Najave