Božinović: U opremanje policije u dvije godine uloženo više nego u desetljećima ranije

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je obišao obnovljene zgrade policijskih postaja u Daruvaru i Garešnici i u izjavi novinarima istaknuo da je u opremanje hrvatske policije u posljednje dvije godine uloženo više nego u desetljećima ranije.

Na zgradi policijske postaje u Daruvaru nedavno je dovršena energetska obnova, dok je u Garešnici renoviran unutarnji dio postaje.

"U manje od dvije godine u tom smo segmentu napravili više nego u zadnjih dvadesetak, tridesetak godina prije toga", rekao je Božinović.

Dodao je kako to govori o političkoj volji koja postoji u Vladi MUP-u "da se učini maksimum kako bi se podigao i životni i radni standard hrvatske policije".

Ministar je kazao i da MUP u idućoj godini planira dovršiti obnovu više od 50 policijskih zgrada, a podsjetio je i da su "održali kontinuitet podizanja plaća u policiji".

"Radimo kontinuirano. To su sve rezultati ove Vlade i ovog ministarstva, kako bi održali sigurnost te javni redi mir", poručio je Božinović.

Izvor: Hina/Vlada

Pisane vijesti | Davor Božinović