Čestitka predsjednice Vlade vojnicima i policajcima u mirovnim misijama

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je Božićnu čestitku pripadnicima vojnih i policijskih mirovnih misija Republike Hrvatske. U čestitci predsjednice Vlade stoji:

„Pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske i Ministarstva unutarnjih poslova koji sudjeluju u mirovnim misijama želim sretan i blagoslovljen Božić.

Blagdanom kojim kršćani diljem svijeta obilježavaju rođenje Krista, slavimo i nadu u bolji svijet, svijet ljubavi, zajedništva i suradnje među ljudima. Vrijeme je to koje se provodi u krugu obitelji, toplini svojih domova, ali vi ćete ga, noseći ideju mira u cijelome svijetu i blagostanja za sve narode, provesti ove godine daleko od svojih najbližih. Neka u vašem srcu zavlada duh radosti i veselja, a ovi blagdani prođu u ozračju mira i nade i neka vas vrijednosti ovoga dana prate tijekom cijelog boravka izvan svoje domovine.

Svim vojnicima i policajcima koji ovaj Božić provode u stranim zemljama, braneći osnove slobodnih, demokratskih i pravnih poredaka, moje su misli posebno uz vas i članove vaših obitelji!

Još jednom, želim vam čestit i blagoslovljen Božić!“



Pisane vijesti