Croatia Summit 2011: Novo desetljeće za jugoistočnu Europu – dovršetak tranzicije

8. i 9. srpnja 2011., Dubrovnik, Republika Hrvatska

Vlada Republike Hrvatske bit će domaćin međunarodne konferencije šefova država i Vlada, visokih dužnosnika europskih i sjevernoameričkih zemalja, te predstavnika međunarodnih organizacija koja će se pod nazivom „Croatia Summit 2011 - Novo desetljeće za jugoistočnu Europu – dovršetak tranzicije“ održati 8. i 9. srpnja 2011. godine, u Dubrovniku (Hotel „Palace“, Masarykov put 20).

Ovim putem obavještavamo medijske predstavnike koji su se prethodno akreditirali za praćenje konferencije „Croatia Summit“ slanjem ispunjenog akreditacijskog obrasca Uredu glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija o mogućnosti preuzimanja akreditacija od četvrtka, 7. srpnja 2011. godine, od 16,00 sati u Press centru u hotelu Palace.

Press centar s pratećim tehničkim mogućnostima bit će otvoren za rad predstavnicima medija od petka, 8. srpnja 2011. godine, od 8,00 sati.

Kontakti za medije:

Ured glasnogovornika, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija tel: 01 4597 704, fax: 01 4569 973, e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr.

Ovom prigodom napominjemo da smještaj organiziraju i troškove smještaja snose same redakcije. Više informacija o mogućnosti smještaja može se naći na Internet stranicama Turističke zajednice grada Dubrovnika www.tzdubrovnik.hr.

Radni jezik konferencije je engleski. Osiguran je simultani prijevod na hrvatski i engleski tijekom plenarnih zasjedanja.



Najave