Kujundžić i Tolušić složni: U Vukovaru dobrodošli svi koji će se pokloniti žrtvama

Po završetku sjednice užeg kabineta Vlade, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te ministar zdravstva Milan Kujundžić poručili su kako su u Vukovaru dobrodošli svi koji će odati počast pijetetu i žrtvi grada, uslijed najava kako predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac još nije odlučio hoće li prisustvovati mimohodu.
  

"Svatko onaj tko će odati pijetet i poštovanje prema žrtvi, ima mjesta za njega u Vukovaru", kazao je Kujundžić i dodao kako je moralno i ljudski odati pijetet.

"Mislim da je moralno i ljudski odati pijetet žrtvi neovisno iz kojega korpusa dolazite, treba raditi na pomirbi i odavanju počasti žrtvama", naglasio je Kujundžić.

Potpredsjednik Tolušić istaknuo je da ide u Vukovar sa svojim premijerom i svojom Vladom te tko god želi dati pijetet žrtvi taj je apsolutno dobrodošao.

Na novinarsko pitanje treba li Milorad Pupovac doći u Vukovar, ministar je rekao da misli da u Vukovar treba doći tko želi.

"Ja sam u 20 godina propustio jednom doći, tko god želi, mislim da treba biti u nedjelju u Vukovaru", zaključio je Tolušić.

Izvor: Hina / Vlada
 
 

Pisane vijesti