Potpredsjednica Vlade Kosor na otvorenju košarkaškog igrališta u Dječjem domu «Laduč»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas novo uređeno košarkaško i nogometno igralište u sklopu Dječjeg doma «Laduč». Igralište je namijenjeno za više od 40 djece osnovnoškolskog uzrasta.

Otvarajući igralište potpredsjednica Kosor je istaknula da je ovo igralište odličan primjer dobre suradnje između Vlade i lokalne zajednice. Naime, danas otvoreno igralište je izgrađeno uz financijsku potporu općine Brdovec, a na inicijativu potpredsjednice Vlade Kosor. Dijeleći trenirke i voće djeci, potpredsjednica je kazala da se veseli što je opet s njima u Dječjem domu Laduč. Zahvalila je djeci na srdačnoj dobrodošlici, kao i općini Brdovec i svima koji su se uključili u izgradnju i uređenje igrališta.

Ravnateljica Dječjeg doma Laduč, Danijela Palijan zahvalila je potpredsjednici Vlade na posjeti i na inicijativi za uređenje igrališta. Kazala je da im je potrebna pomoć Vlade i jedinica lokalne uprave kako bi se mogli ostvariti projekti za potrebe djece u ovom domu.

Nazočnima se obratio i načelnik općine Brdovec Mladen Debeljak koji je također zahvalio na inicijativi potpredsjednice i ponudio i daljnju pomoć općine Brdovec Dječjem domu Laduč.



Pisane vijesti