Potpredsjednica Vlade Kosor na potpisivanju ugovora na programima « Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama» i « Pomoć u kući starijim osobama»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor u ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti potpisat će ugovore o suradnji za 2008. na programima « Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama» i « Pomoć u kući starijim osobama», u četvrtak, 29. svibnja 2008. godine, u prostorijama Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Park stara Trešnjevka 4, u 15.00 sati.

Ugovori za program «Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama» potpisat će se između Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i: Bjelovarsko-bilogorske županije (za područje Daruvara), Grada Pazina (područje sedam općina: Cerovje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Sveti Petar u Šumi, Tinjan i Žminj), općine Dubrovačko primorje-Slano i općine Vrhovine. Ugovori za program «Pomoć u kući starijim osobama» potpisat će se između Ministarstva i Bjelovarsko-bilogorske županije za područje grada Čazme i Garešnice.



Najave