Potpredsjednica Vlade na sastanku s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas u Dubrovniku s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije i djelatnicima županijskog Centra za psihosocijalnu pomoć.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas u Dubrovniku s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije i djelatnicima županijskog Centra za psihosocijalnu pomoć. Sastanku je nazočio i zamjenik gradonačelnice Grada Dubrovnika Antun Kisić.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim problemima i načinima pomoći hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a na području Dubrovačko-neretvanske županije kao i o dodjeli prikladnog prostora za rad županijskog Centra za psihosocijalnu pomoć u Dubrovniku. Potpredsjednica Kosor istaknula je pritom kako je za dodjelu takvog prostora nužna uska suradnja sa tijelima lokalne samouprave, a podsjećajući kako je već uputila dopise županijama sa zahtjevom za dodjelu prostora za rad Centra za psihosocijalnu pomoć, rekla je kako će ponovno uputiti takav zahtjev Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku. Također je napomenula kako se i u opću skrb za hrvatske branitelje moraju svi uključiti.

Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te uputili zahvale potpredsjednici Kosor na osobnoj skrbi za hrvatske branitelje oboljele od PTSP-a.



Pisane vijesti