Potpredsjednica Vlade u Okučanima na svečanosti obilježavanja 11. obljetnice vojno-redarstvene akcije «Bljesak»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Okučanimkao izaslanica predsjednika Vlade dr. sc. Ive Sanaderna svečanosti obilježavanja 11. obljetnice vojno-redarstvene akcije «Bljesak».

OKUČANI 1. svibnja - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Okučanima, kao izaslanica predsjednika Vlade dr. sc. Ive Sanadera, na svečanosti obilježavanja 11. obljetnice vojno-redarstvene akcije «Bljesak». Potpredsjednica Kosor položila je u ime Vlade RH vijenac i zapalila svijeću u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu ispred Središnjeg križa u Okučanima, a potom je položila vijenac i zapalila svijeću s izaslanstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Potpredsjednica Kosor nazočila je i svečanom otvaranju županijskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije od strane predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, a u Crkvi Sv. Vida nazočila je Svetoj misi zadušnici za sve poginule u Domovinskom ratu koju je u ime Vojnog ordinarijata predvodio msgr. Josip Šantić.



Pisane vijesti