Potpredsjednica Vlade u Splitu

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, obilježit će početak programa liječenja 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata I. skupine u hiperbaričnoj komori u Institutu pomorske medicine Hrvatske ratne mornarice-Odjelu za podvodnu i hiperbaričnu medicinu, u Splitu, u petak, 12. svibnja 2006. godine, Križine, Šoltanska 1, u 10,30 sati.
Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor položit će potom temeljni kamen na gradilištu buduće Klinike za ženske bolesti i porode u Kliničkoj bolnici Split, Firule, Spinčićeva 1, u 12,00 sati.
U 13,10 sati, u hotelu «Zagreb», Duilovo, potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor otvorit će tri apartmana za potrebe smještaja 100%-tnih HRVI iz Domovinskog rata I. skupine koji će se nalaziti na liječenju u hiperbaričnoj komori.
Potpredsjednica Kosor uručit će Ugovore o darovanju kuće Žarku Peraniću i Mladenu Jukiću, 100%-tnim hrvatskom ratnom vojnom invalidu I. skupine, u 13,50 sati, Duilovo bb.




Najave