Potpredsjednik Branko Grčić na 20. Zagorskom gospodarskom zboru Krapina

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić otvorit će 20. Zagorski gospodarski zbor u četvrtak, 6. rujna 2012., u Krapini.

Svečano otvorenje ove gospodarske izložbe bit će u 13.00 sati, u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, (Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda 6). Po završetku svečanog otvorenja, potpredsjednik Grčić obići će izložbeni prostor Zagorskog gospodarskog zbora, u 14.00 sati.

Zagorski gospodarski zbor najvažnija je gospodarska manifestacija Krapinsko-zagorske županije, a ove godine na istoj će se predstaviti više od stotinu izlagača. Krapinsko-zagorska županija je iznimno aktivna u pripremi i provedbi projekata koje sufinancira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, što potvrđuje 12 projekata ukupne vrijednosti 56,13 milijuna eura.

Osim potpredsjednika Grčića, istom će prisustvovati i zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros, županica Krapinsko-zagorske županije Sonja Borovčak, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.



Najave