Predsjednik Vlade Andrej Plenković u posjetu vojarni Croatia i na potpisivanju ugovora o nabavi vojne opreme

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će u petak, 2. veljače 2018., vojarnu Croatia i Ministarstvo obrane Republike Hrvatske,  gdje će nazočiti potpisivanju ugovora s proizvođačima vojne opreme.

Ugovore s proizvođačima vojne opreme, u nazočnosti predsjednika Vlade Plenkovića, potpisat će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. Riječ je o potpisivanju 35 ugovora sa 26 hrvatskih tvrtki, u ukupnom iznosu od više od 280 milijuna kuna.
Ovom prigodom bit će organiziran i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme koju koriste Oružane snage Republike Hrvatske.
 
U pratnji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske Mirko Šundov.
 
PROGRAM POSJETA
10:00   obilazak novoga restorana u vojarni Croatia  (Sarajevska 7)
10:15   odavanje počasti paljenjem svijeće kod Spomen obilježja 1. GB „Tigrovi“
10:35   obilazak Taktičko-tehničkog zbora vojne opreme i naoružanja (dvorište Administrativnog središta Ministarstva obrane, Stančićeva 4)
11:00   svečanost potpisivanja ugovora s predstavnicima proizvođača vojne opreme (Dvorana stožernog generala Janka Bobetka)
11:30   izjave za medije u predvorju Administrativnog središta Ministarstva obrane
 

Najave | Andrej Plenković