Predsjednik Vlade na konferenciji „Jedinstveno digitalno tržište – izazovi digitalne transformacije poslovnog sektora"

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u utorak, 13. veljače 2018. u 10:00  sati otvorit će konferenciju "Jedinstveno digitalno tržište – izazovi digitalne transformacije poslovnog sektora" koja će se održati u hotelu The Westin Zagreb (I. Kršnjavoga 1, Zagreb).
 
Na konferenciji će govoriti i potpredsjednik Europske komisije nadležan za jedinstveno  digitalno tržište  Andrus Ansip. Stvaranje jedinstvenog digitalnog tržišta na području Europske unije jedan je od temeljnih ciljeva Europske komisije. Konferenciju zajednički organiziraju Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Hrvatska gospodarska komora, u partnerstvu sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnoga društva.
U pratnji predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina  Dalić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, ministar unutarnjih poslova  Davor Božinović, ministar uprave Lovro Kuščević, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić te državni tajnik Središnjega državnog ureda za razvoj digitalnoga društva Bernard Gršić.
 

Najave