Predsjednik Vlade na otvaranju radova na izgradnji Opće bolnice u Puli: Ostvarili smo obećano

  • Slika /Vijesti/2015/siječanj/23 siječanj/IMG_5945.JPG

„Ne obećavamo ono što ne možemo napraviti. Sljedeća stvar je Istarski ipsilon i pravi svjetski vrhunski turizam u Nacionalnom parku Brijuni“, kazao je premijer Milanović.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je danas na službenom obilježavanju početka izvođenja radova na izgradnji nove Opće bolnice u Puli. Uz predsjednika Vlade bili su prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, ministar zdravlja Siniša Varga te ministar turizma Darko Lorencin.
 
Po dolasku u Pulu, predsjednik Vlade s izaslanstvom sastao se s predstavnicima Istarske županije, Grada Pule i Opće bolnice Pula, koji su mu predstavili aktivnosti „Od ideje do realizacije“ projekta nove Opće bolnice.
 
U obraćanju nazočnima, predsjednik Vlade Milanović kazao je da je ovo stvaran događaj, stvarna sredstva i stvarna bolnica, istaknuvši da je Vlada obećala izgradnju nove Opće bolnice u Puli. „Ne obećavamo ono što ne možemo napraviti. Sljedeća stvar je Istarski ipsilon i pravi svjetski vrhunski turizam u Nacionalnom parku Brijuni, kojeg, nažalost, već dugo nema“, dodao je. Ponovio je da Vlada pazi na obećanja koja daje. „Novac je tu. Radovi počinju, a vama želim, kad ovo završi, da budete na svečanom otvaranju i da nakon toga dolazite u ovu bolnicu jako rijetko, po mogućnosti nikada i da u njoj budete što kraće“, rekao je predsjednik Vlade, zaključivši da radovi mogu završiti i prije roka od tri koji je predviđen za izgradnju nove Opće bolnice u Puli.

Pisane vijesti | Zdravlje | Zoran Milanović