Predsjednik Vlade na potpisivanju Ugovora za izgradnju drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac

Predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat će svečanosti potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt: Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac, u petak, 27. prosinca 2019. godine, u 9.00 sati, u Karlovcu (Željeznički kolodvor, Rajnerova 3).
 
U 8.15 sati, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Karlovačke županije Damirom Jelićem i gradonačelnikom Grada Karlovca Damirom Mandićem (zgrada Karlovačke županije, A. Vraniczanya 2).
 
Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, Ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić.
 
U pratnji predsjednika Vlade bit će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Nikolina Brnjac te državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver.
 
 

Najave