Predsjednik Vlade Plenković održat će 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske

Predsjednik Vlade Andrej Plenković održat će 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske u utorak 20. veljače 2018. godine, u 13.00 sati, u Banskim dvorima.

Raspravljat će se o tijeku pripreme i provedbe mjera demografske revitalizacije, prije svega o proširenju doplatka za djecu te povećanju dostupnosti dječjih vrtića diljem Hrvatske.
Uz predsjednika Vlade Plenkovića, na sjednici će sudjelovati potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, ministar državne imovine Goran Marić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i  ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.

Vijeće za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske osnovano je na sjednici Vlade 6. travnja ove godine, u svrhu praćenja i koordinacije provedbe mjera demografske politike iz Programa Vlade Republike Hrvatske za mandat 2016.-2020.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nade Murganić i državnoga tajnika Ministarstva Marina Strmote.
 

Najave