Predsjednik Vlade Plenković s glavnim tajnikom Europske konfederacije sindikata Visentinijem

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primit će glavnog tajnika Europske konfederacije sindikata Lucu Visentinija, u utorak, 13. ožujka 2018. godine, u 11.00 sati, u Banskim dvorima. Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.
 
Razgovarat će se o aktivnostima i naporima Vlade u provođenju reformi i suradnji sa socijalnim partnerima. Predsjednik Vlade Plenković i glavni tajnik Europske konfederacije sindikata Visentini susreli su se i u Davosu u siječnju ove godine za vrijeme održavanja Svjetskog gospodarskog foruma.
 
Uz glavnog tajnika Visentinija bit će predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel i predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.
 
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije ministra rada i mirovinskoga sustava Marka Pavića i glavnog tajnika Europske konfederacije sindikata Luce Visentinija.
 
 

Najave