Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader uputio čestitku u povodu Kurban Bajrama

Dr. sc. Ivo Sanadepredsjednik Vlade Republike Hrvatskuputio je danas čestitku u povodu Kurban Bajrama predsjedniku Mešihata Islamske zajednice Hrvatske muftiji Ševku ef. Omerbašiću i islamskim vjernicima u Republici Hrvatskoj.

Dr. sc. Ivo Sanader, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uputio je danas čestitku u povodu Kurban Bajrama predsjedniku Mešihata Islamske zajednice Hrvatske muftiji Ševku ef. Omerbašiću i islamskim vjernicima u Republici Hrvatskoj, u kojoj stoji:

”Nakon mjeseca iskušenja i pojačane molitve dolazi dan kojim završava post, dan zahvale za milosrđe i obnovu vjere koji podsjeća da je ljudski život vrjedniji od ičega na ovome svijetu.

Tradicionalno vjesnik oprosta i pomirenja, njegova nas poruka tolerancije treba voditi u budućim odnosima. Sa zadovoljstvom ističem da je, više no ikad, prošla godina bila godina dijaloga. Slušajući Božje zapovijedi, na putu suradnje, možemo i spremni smo zajedno izgraditi bolje i pravednije društvo.

Vama osobno i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, čestitam blagdan Kurban Bajrama sa željom da ga provedu u miru, blagostanju i ljubavi prema Bogu i svojim bližnjima.

Bajram Mubarek.”



Pisane vijesti