Premijer Sanader na Sljemenu

Svjetski kup u slalom za žene "Zlatni medvjed" na Sljemenu prate visoki dužnosnici hrvatske Vlade, na čelu s premijerom Ivom Sanaderom, predsjednikom Hrvatskog sabora Vladimirom Šeksom, te dužnosnici grada Zagreba predvođeni gradonačelnicom Vlastom Pavić.

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Svjetski kup u slalom za žene "Zlatni medvjed" na Sljemenu prate visoki dužnosnici hrvatske Vlade, na čelu s premijerom Ivom Sanaderom, predsjednikom Hrvatskog sabora Vladimirom Šeksom, te dužnosnici grada Zagreba predvođeni gradonačelnicom Vlastom Pavić.

Na Sljemenu se prema procjenama okupilo dvadesetak tisuća gledatelja, uglavnom iz Hrvatske, koji s navijačkim rekvizitima bodre natjecateljice.

Predvozač, s kamerom na kacigi, u natejcanju koje se prvi puta održava na Zagrebačkoj, bio je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić.

Iznad VIP lože, s koje natjecanje promatraju uglednici, iz hrvatskog kulturnog, sportskog i javnog života, nalazi se sedamanaest zastava zemalja iz kojih dolaze natjecateljice Svjetskog kupa u ženskom slalomu.



Pisane vijesti