Priopćenje sa zatvorenog dijela 136. sjednice Vlade Republike Hrvatske

Na zatvorenom dijelu 136. sjednice Vlada Republike Hrvatske usvojila je Pregled zakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu kao i Pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu. Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine EU. Cjeloviti materijal ove točke možete pronaći na web stranici Vlade www.vlada.hr.

Imenovana je pomoćnica ministrice graditeljstva i prostornoga uređenja koja će upravljati radom Uprave za graditeljstvo, stanovanje i komunalno gospodarstvo Borka Bobovec, s danom 15. siječnja 2014. godine.

Predraga Batarela Vlada je ovlastila za obavljanje poslova zamjenika predstojnice Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, ali mu ističe rok od 6 mjeseci, pa mu je ponovno, s danom 11. siječnja 2014. godine, dana ovlast do provedbe raspisanog javnog natječaja, a najduže na vrijeme od 6 mjeseci.

Skupštini društva Hrvatski operator tržišta energije d.o.o. predlaže se opoziv članova Nadzornog odbora Vesne Bukarica, Veljka Ivančića i Kristine Čelić te izbor novih članova Žarka Stilina, Milana Devčića i Zdenka Lucića. Nadzornom odboru predlaže se izbor Žarka Stilina za predsjednika Odbora.
 

Pisane vijesti | Priopćenja