Prvi potpredsjednik Vlade Karamarko u posjetu Varaždinskoj županiji

Prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Tomislav Karamarko boravit će u posjetu Varaždinskoj županiji u ponedjeljak, 18. travnja 2016. godine. Uz prvog potpredsjednika Vlade bit će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar te ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat.
 
U 14.00 sati prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko sudjelovat će na Svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava sa Sveučilištem u Zagrebu „Sveučilišni kampus Varaždin, faza III – Studentski dom s pratećim sadržajima“, unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju u okviru OPKK-a (zgrada Studentskog centra u Varaždinu, Julija Merlića 9)
 
Izjava za medije prvog potpredsjednika Vlade predviđena je nakon završetka službenog dijela potpisivanja ugovora u Varaždinu.
 
U 15.20 sati prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko sastat će se s predstavnicima tvrtke Ducati Komponenti d.o.o. u Ludbregu. (zgrada Uprave tvrtke Ducati Komponenti d.o.o, Zagorska 6)
 
Potom će, u 15.50 sati, prvi potpredsjednik Vlade otvoriti početak radova na novoj industrijskoj hali za proizvodnju niskonaponskih kondenzatora i namatanja pametnih brojila. 

Najave