Sastanak Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina u Slavonskom Brodu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će sastankom Vlade sa županima te predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina, u srijedu, 14. lipnja 2023., u 10 sati, u Slavonskom Brodu (Svečana dvorana Kristal, Ulica Vjekoslava Babukića 12).
 
Podsjećamo da je prvi sastanak u tom formatu održan u Zagrebu, 19. prosinca 2016. godine, radi uspostave načela partnerstva u komunikaciji sa svim hrvatskim županijama, gradovima i općinama. Tada je dogovorena praksa redovitog usklađivanja višerazinskog upravljanja Hrvatskom, radi njezinoga ravnomjernog regionalnog razvoja.
 
Teme sutrašnjeg sastanka bit će izmjene poreznih propisa, sustav upravljanja u kriznim situacijama te upravljanje nekretninama i pokretninama u vlasništvu Republike Hrvatske.
 
Prije sastanka sa županima, predstavnicima Udruga gradova i Hrvatske zajednice općina  predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s rektorom Sveučilišta u Slavonskom Brodu, u 8.30 sati (Trg I. B. Mažuranić 2) te s predstavnicima Đuro Đaković Grupe d.d., u 9.15 sati (Ulica 108. brigade ZNG 42).
 

Najave | Andrej Plenković