Vlada Republike Hrvatske organizira Facebook chat "Nove boje znanja"

Vlada Republike Hrvatske nastavlja razvijati dijalog s građanima koristeći najmodernije komunikacijske platforme. Kako bismo informirali građane o provedbi Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije, organiziramo drugi Facebook chat "Nove boje znanja"

U školi učiš nepotrebno i preopsežno gradivo, a na fakultetu si naučio sve što će ti trebati na poslu? Zašto naša sveučilišta nisu među najboljima na svijetu?

Stručnjaci koji su radili na Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije u srijedu 09. srpnja od 11 do 12 sati odgovarat će na pitanja postavljena na Facebook događaju FB chat: Reformiramo obrazovni i znanstveni sustav - nove boje znanja.  

Kako bi se uključili u chat i saznali sve o feromama i Strategiji, građani moraju odabrati opciju „Pridruži se“ (ili „Join“) i postaviti svoje pitanje, a odgovore na svoja pitanja saznat će u srijedu od 11 sati. Ukoliko zbog vremenskog ograničenja chata pojedina pitanja neće biti odgovorena u navedenom vremenu, potrudit ćemo se naknadno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pisane vijesti