VladaUp s potpredsjednikom Vlade i ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem u Banskim dvorima

Slika /Vijesti/2015/prosinac/3 prosinca/Ostojić.jpg

Teme tweetupa koji će se održati u utorak, 8. prosinca u 18 sati bit će izbjeglička kriza, Schengen te opasnost od terorizma. Građani će pitanja potpredsjedniku Ostojiću, osim uživo u Vladi, moći postaviti i koristeći hashtag #PitajRanka. Bit će osiguran i internet prijenos uživo. 

Koliko je novaca Republika Hrvatska potrošila za zbrinjavanje izbjeglica, a koliko je dobila od EU, kakva je budućnost Schengena nakon izbjegličke krize i terorističkih napada u Parizu te postoji li opasnost od terorizma u RH samo su neka od pitanja o kojima će govoriti ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. 

VladaUp je inačica popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade Republike Hrvatske. Moderatorica ovog VladaUp-a bit će novinarka N1 televizije Tina Kosor (Twitter račun @tkosor).

S obzirom na to da je u sklopu VladaUp-a predviđeno i neformalno druženje, zainteresiranim tviterašima savjetujemo da dođu u Banske dvore do 17:30 sati.

Prijenos VladaUp-a s ministrom Rankom Ostojićem moći ćete pratiti i putem video prijenosa na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/vCYBAiX2AGE

Molimo vas da dolazak na tweetup potvrdite putem sljedećeg obrasca:

Najave