Zajednička sjednica Vlade RH i Vijeća ministara BiH u Splitu

Kao potvrda dobrosusjedskih odnosa dviju država, pod predsjedanjem predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor i predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Nikole Špirića, održat će se prva zajednička sjednica Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, u ponedjeljak, 21. lipnja 2010. godine, s početkom u 13.30 sati, u Splitu, Vila „Dalmacija“, Meštrovićevo Šetalište b.b.

Glavne teme sjednice bit će bilateralni odnosi te pitanja u zajedničkom interesu dviju zemalja. Nakon sjednice očekuje se potpisivanje niza dokumenata.

Po završetku sjednice predviđene su izjave za medije.

Molimo predstavnike medija koji će popratiti prvu zajedničku sjednicu Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, da svoje podatke radi potrebe akreditacija (ime i prezime, redakcija, funkcija, br. novinarske iskaznice) upute na mail martina.mance@vlada.hr i sandra.puhovski@vlada.hr do subote, 19. lipnja 2010. godine, do 17.00 sati.

Također, molimo predstavnike medija da akreditacije dođu osobno preuzeti u ponedjeljak, 21. lipnja 2010. godine, u 12.45 sati, u Vili Dalmacija, u Splitu.



Najave