Humanitarna akcija "Želim život" prilika da se pošalje poruka ljubavi i solidarnosti

  • Slika /Vijesti/2018/12 prosinac/18 prosinca/AR1.jpg

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je sinoć u 13. humanitarnoj akciji "Želim život" u kojoj su prikupljana sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

"Ljudi zovu radi velikoga srca, solidarnosti, potpore Zakladi Ana Rukavina i podrške jedni drugima. Svima nam je čast da možemo dati mali doprinos ovoj lijepoj akciji, odaziv je zaista velik, telefon zvoni svake sekunde", rekao je Plenković koji se također, uz niz ministara, javljao na telefonske pozive donatora.
 
Pozvavši građane da zovu i doniraju sredstva za ovu humanitarnu akciju, predsjednik Vlade kazao je da i ova akcija sama po sebi sjajna poruka o tome kako treba voditi računa o zdravlju te da se u ovo blagdansko vrijeme pošalje poruka ljubavi i solidarnosti. 
 
U humanitarnoj akciji u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, uz predsjednika Vlade i ministre, sudjelovali su i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković te niz drugih osoba iz javnog i političkoga života Hrvatske.

Pisane vijesti