Predsjednik Vlade na konferenciji "Ususret 2030. godini i izazovima Europskog stupa socijalnih prava"

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na konferenciji "Ususret 2030. godini i izazovima Europskog stupa socijalnih prava" u četvrtak, 27. rujna 2018. godine, u 11.30 sati, u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 14). Na konferenciji na visokoj razini Ministarstva rada i mirovinskoga sustava sudjelovat će i povjerenica Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja, vještine i mobilnost radne snage Marianne Thyssen, a razgovarat će se o aktualnim temama digitalizacije radnih mjesta i izazova na modernom tržištu rada te o izazovima implementacije Europskog stupa socijalnih prava.
 
Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.
 
Uoči konferencije, u 10.30 sati, u Banskim dvorima, predsjednik Vlade Andrej Plenković primit će povjerenicu Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja, vještine i mobilnost radne snage Marianne Thyssen.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti upisivanje u Zlatnu knjigu (10.25 sati) i početak sastanka o kojem ćemo izvijestiti priopćenjem.
 

Pisane vijesti