Ministar Medved na konferencija o radu "Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar"

Ministar branitelja Tomo Medved sudjelovao je u ponedjeljak na konferencija o radu Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" u vukovarskom Pastralnom centru sv. Bone.

U izjavi nakon konferencije zatvorene za novinare, upitan o nezadovoljstvu pojedinih braniteljskih udruga, ministar branitelja  Medved kazao je da je zadovoljan što je neposredno dobio informaciju o radu Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar, naglasivši kako on ne bi govorio da je izraženo nezadovoljstvo, već da je izneseno niz inicijativa za bolji rad Centra.

"Ne bih rekao da je ovdje izraženo nezadovoljstvo. Prije bih kazao kako je iznesen niz inicijativa koje usmjeravaju rad Centra u perspektivi. To je prijedlog za unaprijeđenje rada", kazao je novinarima ministar Medved.

Izvijestio je da će se o radu Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar raspravljati na Upravnom vijeću Centra.

"Ono što je meni značajno je da sam dobio informaciju koja će, kao i sva ova rasprava, biti analizirana na Upravnom vijeći i tada ćemo vidjeti na koji način razriješiti pitanja i probleme koji su ovdje naglašeni", rekao je ministar Medved.

Najavio je da će ubuduće Ministarstvo branitelja sve projekte na kojima radi, učiniti javno dostupnima kroz svojevrsnu javnu raspravu kao što je bila konferencija o radu Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar.

(Tekst: Hina)



Pisane vijesti | Tomo Medved