Plenković na Dugom otoku: Vlada je uložila u razvoj hrvatskih otoka 3,4 milijarde eura

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je posjetio Sali na Dugom otoku te obišao obnovljenu i uređenu luku Sali, novootvorenu Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu Sali, kao i Tvornicu ribljih konzervi Mardešić. Kazao je da je lukobran najveća pojedinačna investicija u zadnjih nekoliko desetljeća, te kazao da je projekt vodoopskrbe u Zadarskoj županiji u tijeku, te najavio realizaciju za četiri godine.
22.07.2024.
Osuđujemo zločin koji je počinjen u Daruvaru. Izražavamo sućut obiteljima stradalih i nadamo se oporavku ranjenihPredsjednik Vlade Andrej Plenković oštro je osudio zločin koji se dogodio u Daruvaru. Šokiran je monstruoznim činom - ubojstvom više ljudi te je istaknuo kako su se ministri odmah uputili na teren, a od nadležnih tijela očekuje rasvjetljavanje svih okolnosti. 22.07.2024.
Korisnicima doma bit će pružena psihološka i sva druga potrebna pomoćMinistar rada i socijalne politike Marin Piletić te ministar zdravstva Vili Beroš izrazili su žaljenje zbog višestrukog ubojstva u daruvarskom domu za starije i nemoćne osobe i uputili izraze sućuti obiteljima preminulih. Piletić je kazao da se radi na premještaju  korisnika koji su ostali u domu te najavio da će krizni stožer pružiti svu potrebnu pomoć preživjelima a Beroš je obećao psihološku pomoć preživjelima iz Doma za starije i nemoćne osobe u Daruvaru. 22.07.2024.

Istaknute teme

Događanja

O Vladi