Čestitka potpredsjednice Vlade hrvatskim atletičarima s invaliditetom na osvojenim medaljama na Svjetskim atletskim dvoranskim igrama

Potpredsjednica Vladministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor uputila je danas čestitke Goranu Žeželju na osvojenoj srebrnoj medalji u utrci na 60 metarJosipu Slivaru na osvojenoj srebrnoj medalji u bacanju kugle i Darku Kralju na osvojenoj srebrnoj medalji u bacanju kuglna 1. svjetskim atletskim dvoranskim igrama za osobe s invaliditetom koje su se održale u švedskom gradu Bollnasu.

Potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor uputila je danas čestitke Goranu Žeželju na osvojenoj srebrnoj medalji u utrci na 60 metara, Josipu Slivaru na osvojenoj srebrnoj medalji u bacanju kugle i Darku Kralju na osvojenoj srebrnoj medalji u bacanju kugle, na 1. svjetskim atletskim dvoranskim igrama za osobe s invaliditetom koje su se održale u švedskom gradu Bollnasu :

«Dragi naši Gorane, Josipe i Darko,

Vaši izuzetni športski uspjesi, o čemu svjedoče i vaše vrijedne medalje osvojene na Svjetskim atletskim dvoranskim igrama za osobe s invaliditetom u Bollnasu, ponovno su potvrdili vrijednost hrvatskog sporta u svijetu i donijele radost čitavoj Hrvatskoj. Radujem se zajedno s vama i iskreno vam čestitam na zasluženim rezultatima svih napora koje, posebice kao osobe s invaliditetom, ulažete, kako u svakodnevnom životu, tako i na športskim terenima. Želim vam još puno uspjeha u životu i budućim športskim natjecanjima.

Jadranka Kosor,
Potpredsjednica Vlade, ministrica i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH»




Pisane vijesti