Vijesti

Filtrirajte vijesti:
Od:
Do:
Pronađeno 17706 vijesti.
Zadovoljan sam načinom na koji su primljena naša stajališta o BiH i važnosti ravnopravnosti hrvatskog naroda

Nakon jučerašnjeg razgovora o Brexitu, predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je da se na današnjem sastanku Europskog vijeća razgovaralo o temama migracija, sigurnosti i vanjskih odnosa.

18.10.2018. | Pisane vijesti
Ponuda Europske unije Ujedinjenoj Kraljevini je velikodušna, najgori scenarij je da dogovor izostanePredsjednik Vlade Andrej Plenković danas je, prije početka sastanka Europskoga vijeća, dao izjavu za medije o ishodu jučerašnjega radnog sastanka EV-a na temu Brexita. 18.10.2018. | Pisane vijesti
Priopćenje sa zatvorenoga dijela 119. sjednice Vlade 17.10.2018. | Pisane vijesti | Priopćenja
Plenković uoči sastanka Europskog vijeća: Razgovarat ćemo o Brexitu, migracijama i sigurnosti, kao i o situaciji u BiH Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravi u Bruxellesu od 17. do 19. listopada, a danas sudjeluje na sastanku na vrhu Europske pučke stranke i na radnom sastanku Europskoga vijeća o izlasku UK iz EU i pregovorima na temelju članka 50. 17.10.2018. | Pisane vijesti
Kuščević: Među potpisima prekrižena imena, dupli potpisi, nepostojeći ili neispravni OIB-ovi, maloljetnici i preminuli

Ministar uprave Lovro Kuščević danas je na konferenciji za medije izvijestio da je prilikom utvrđivanja vjerodostojnosti potpisa prikupljenih za raspisivanje referenduma o izmjenama izbornog zakonodavstva i ukidanju Istanbulske konvencije utvrđeno da je u sve tri skupine potpisa bilo prekriženih imena, duplih potpisa, nepostojećih ili neispravnih OIB-a, potpisa maloljetnih osoba, kao i preminulih osoba i onih koje nisu hrvatski državljani.

17.10.2018. | Pisane vijesti
Mirovinska reforma - uravnoteženo rješenje koje izjednačava prava, povećava mirovine i osigurava prosperitet mladimaMirovinska reforma omogućit će povećanje mirovina i dugoročnu financijsku održivost, a sve mjere za državni su proračun do 2040. godine povoljnije ukupno 11,3 milijarde kuna, istaknuo je ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić predstavljajući novinarima paket zakona koje je s današnje sjednice Vlada uputila Hrvatskome saboru.
  17.10.2018. | Pisane vijesti
Zahvaljujući mudrosti Franje Tuđmana izbjegnute su brojne žrtve. Poruku mirne reintegracije trebamo nastaviti graditi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković poručio je na početku današnje sjednice Vlade, u povodu dvije godine mandata, kako dosadašnja postignuća i izazovi u društvu trebaju biti poticaj za još intenzivniji rad svih u provođenju Programa Vlade za kvalitetniji život svih građana Hrvatske. 

17.10.2018. | Pisane vijesti