Vijesti

Filtrirajte vijesti:
Od:
Do:
Pronađeno 17536 vijesti.
Kujundžić: Sustav Hitne medicinske službe nije zakazao, nažalost u podlozi je bila nagla smrt mladića

U Ministarstvu zdravstva objavljeni su rezultati obdukcije dvadesetjednogodišnjeg Mattea Ružića iz Zaprešića koju su proveli stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

20.08.2018. | Pisane vijesti
Učinit ćemo sve da održimo hrvatsku brodogradnju, sukladno onome što hrvatski i europski propisi dopuštaju

"Zanimljivo je da sada iz SDP-a dolazi pohvala Zakonu o izvanrednoj upravi u trgovačkim društvima od sistemskog značaja", kazao je premijer Plenković na upit o načinima rješavanja krize u Uljaniku te je još jednom ponovio da je taj zakon uspio da najveća ekonomska kriza prođe pored hrvatskoga gospodarstva.

20.08.2018. | Pisane vijesti
Čestitka predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u povodu Kurban-bajramaPredsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim islamskim vjernicima čestitku u povodu blagdana Kurban-bajrama: 20.08.2018. | Pisane vijesti
Nastavljamo jačati gospodarsku i trgovinsku suradnju Hrvatske i Ukrajine te graditi zajedničku europsku budućnost

Predsjednik Vlade  Andrej Plenković nazočio je danas otvaranju ureda Počasnoga konzulata Ukrajine u Splitu. U pratnji predsjednika Vlade bila je potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić. 

20.08.2018. | Pisane vijesti
Koordinacija svih tijela je na puno višoj razini, ove godine 98% hektara manje pod požarima nego lani

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je, u pratnji potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića posjetio  Centar za koordinaciju, vođenje i gašenje požara na priobalju u Divuljama. 

20.08.2018. | Pisane vijesti
Turistička sezona po rezultatima bolja nego lanjska, Hrvatska ostaje jedna od ključnih mediteranskih destinacija

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u Barbanu, uoči 43. Trke na prstenac, da je ta viteška igra prezentacija turističkoga, kulturnoga i povijesnoga nasljeđa ovoga kraja.

19.08.2018. | Pisane vijesti
Trka na prstenac prezentacija je turističkoga, kulturnoga i povijesnoga nasljeđa Barbana i IstrePredsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je u svečanom programu 43. Trke na prstenac u Općini Barban. 19.08.2018. | Pisane vijesti
Marić o izmjenama Zakona o doprinosima: Javna rasprava još traje, za male i srednje poduzetnike neće biti promjenaMinistar financija Zdravko Marić danas je u Zadru javnosti pojasnio novi paket poreznih zakona čiji je cilj daljnje rasterećenje gospodarstva, osobito izmjene Zakona o doprinosima. Izmjenama se namjeravaju spriječiti zlouporabe uočene proteklih godina, kazao je ministar Marić. 18.08.2018. | Pisane vijesti