Čestitka reprezentaciji Kluba za obuku službenih i sportskih pasa

Predstavnicima reprezentacije Kluba za obuku službenih i sportskih pasa Zagreb koji su na nedavnom svjetskom prvenstvu spasilačkih pasa osvojili visoka mjesta, danas je u Banskim dvorima čestitao premijer Ivo Sanader.

ZAGREB,6. srpnja(Hina) - Predstavnicima reprezentacije Kluba za obuku službenih i sportskih pasa Zagreb koji su na nedavnom svjetskom prvenstvu spasilačkih pasa osvojili visoka mjesta, danas je u Banskim dvorima čestitao premijer Ivo Sanader.

Na 11. svjetskom prvenstvu spasilačkih pasa održanom od 27. lipnja do 2. srpnja u Francuskoj, hrvatski psi spasioci osvojili su prvo, treće i deseto mjesto, iako su po prvi puta sudjelovali na takvom natjecanju.

Klub za obuku službenih i sportskih pasa (KOSSP- Zagreb) je dobrovoljna stručna kinološka udruga koja se bavi školovanjem pasa i njihovih vlasnika te unapređenjem kinologije uopće.

Klub je osnovan 1975., a bez prestanka radi od 1985. Klub je član Hrvatskog kinološkog saveza, preko kojeg je posredno član Međunarodne kinološke federacije.

Prošle je godine u klubu treniralo više od 40 pasa.



Pisane vijesti