Javno izlaganje i rasprava o Nacrtu prijedloga Uredbe o kriterijima za Prethodnu procjenu, načinu provedbe postupka procjene učinaka propisa i savjetovanja s javnošću i Strategije procjene učinaka propisa

U sklopu twinning projekta IPA 2007 "Razvoj sustava procjene učinaka propisa", 2. studenog 2011. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održat će se javno izlaganje i rasprava o Nacrtu prijedloga Uredbe o kriterijima za Prethodnu procjenu, načinu provedbe postupka procjene učinaka propisa i savjetovanja s javnošću i Nacrtu prijedloga Uredbe Strategije procjene učinaka propisa.

Ured za zakonodavstvo, u suradnji sa twinning partnerima iz Ujedinjenog kraljevstva i Estonije, predstavit će sadržaj navedenih akata predstavnicima tijela državne uprave, poslovne zajednice, akademske zajednice i predstavnicima udruga.

U nastavku donosimo dnevni red događaja:

Pozdrav i uvodna riječPredstavljanje osnovnih elemenata i sadržaja Nacrta prijedloga Uredbe,Rasprava o Nacrtu prijedloga Uredbe,Pauza,Predstavljanje osnovnih elemenata i sadržaja Nacrta prijedloga Strategije,Rasprava o Nacrtu prijedloga Strategije.

Pozdrav i uvodna riječ

Predstavljanje osnovnih elemenata i sadržaja Nacrta prijedloga Uredbe,

Rasprava o Nacrtu prijedloga Uredbe,

Pauza,

Predstavljanje osnovnih elemenata i sadržaja Nacrta prijedloga Strategije,

Rasprava o Nacrtu prijedloga Strategije.



Najave