Potpredsjednica Kosor na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Holokausta (Jom Hašoa)

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas, kao izaslanica predsjednika Vlade dr. sc. Ive Sanaderna središnjoj svečanosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Holokausta - Jom Hašoodržanoj na zagrebačkom groblju Mirogoj u organizaciji Židovske općine Zagreb.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas, kao izaslanica predsjednika Vlade dr. sc. Ive Sanadera, na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Holokausta - Jom Hašoa, održanoj na zagrebačkom groblju Mirogoj u organizaciji Židovske općine Zagreb.

Potpredsjednica Kosor položila je vijenac i zapalila svijeću kod spomenika «Mojsije», a vijence su položili i izaslanik predsjednika Republike Vladimir Lončarević, predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Aleksandar Tolnauer, predstavnici Židovske općine Zagreb i drugih Židovskih općina iz Republike Hrvatske, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, predstavnici diplomatskog zbora i vjerskih zajednica. Nazočnima se potom obratio predsjednik Židovske općine Zagreb Ognjen Kraus.



Pisane vijesti