Potpredsjednica Vlade i ministrica Dalić sastala se s predsjednikom Azerbajdžana Aliyevim

Tijekom boravka u Bakuu povodom prvog zasjedanja Zajedničkog povjerenstva za provedbu i promicanje gospodarske suradnje između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžan potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić sastala se u srijedu 29. studenoga 2017. godine s predsjednikom Republike Azerbajdžan  Ilhamom Aliyevim.

Sugovornici su se složili kako Republika Hrvatska i Republika Azerbajdžan njeguju odlične odnose te istaknuli želju za jačanjem gospodarske suradnje u cilju povećanja robne razmjene i investicija. U tom smislu naglasili su važnost provedbe mjera i oblika suradnje koji su dogovoreni na prvom zasjedanju Zajedničkog povjerenstva za provedbu i promicanje gospodarske suradnje između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžan, održanom dan ranije.

Tijekom boravka u Republici Azerbajdžan potpredsjednica Dalić susrela se i s prvim potpredsjednikom Vlade Republike Azerbajdžan Yaqubom Eyyubovim i ministrom gospodarstva Shahinom Mustafayevim.



Pisane vijesti