Potpredsjednica Vlade Kosor na svečanom otvorenju Športskih susreta državnih službenika i namještenika

Na poziv Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je u ime pokrovitelja Vlade RH 15. Športske susrete državnih službenika i namještenika Republike Hrvatske večeras u Zatonu.



Otvarajući športske susrete potpredsjednica Vlade Kosor zahvalila je članovima i članicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika na razumijevanju, partnerskom odnosu i dijalogu u ovim teškim vremenima. Kazala je da upravo oni rade težak i odgovoran posao te im je i ovom prilikom iskazala poštovanje zbog svega što čine.

Potpredsjednica Kosor se osvrnula i na ulogu državnih službenika i namještenika u kontekstu ulaska Hrvatske u Europsku uniju i dodala da unatoč trenutačnoj blokadi Hrvatska završava pregovore.

Zahvalivši na pozivu poželjela je svim sudionicima Športskih susreta da ugodno provedu dane u zajedničkom druženju.

Nazočnima su dobrodošlicu poželjeli Frane Skoblar, predsjednik Uprave Turisthotela Zadar, Živko Kolega, gradonačelnik Zadra, Josip Miletić, zamjenik župana Zadarske županije i Boris Pleša predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika.



Pisane vijesti