Potpredsjednica Vlade Kosor u posjetu Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetila je danas tradicionalno, u povodu Uskrsnih blagdana, Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra te, u ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, uručila trenirke, jastuke za pozicioniranje pacjenata i ostale potprepštine za svu djecu koja se nalaze na liječenju.

Čestitajući Uskrs djelatnicima bolnice i djeci o kojoj skrbe potpredsjednica Kosor, pozvala je mlade ljude da se dođu družiti s djecom i dodala da tko god dođe jednom sigurno će se ponovno vratiti. Djeca koja se nalaze Specijalnoj bolnici Gornja Bistra, zbog težine bolesti od kojih se liječe, zaslužuju brigu čitavog društva, a mnoga djeca su zaboravljena od roditelja, kazala je potpredsjednica.

Na današnjem druženju dogovorene su pripreme za aukciju za dobrobit djece koju će organizirati Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i bolnica.

U ime djelatnika bolnice i djece o kojoj skrbe, zahvalu na posjetu potpredsjednici Kosor uputio je ravnatelj bolnice dr. med. specijalist pedijatar Ivan-Željko Weiss.



Pisane vijesti