Potpredsjednica Vlade na otvorenju okruglog stola o zadrugama branitelja u Zagrebu

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organizirat će okrugli stol na temu razvoja i potpore zadrugarstvu hrvatskih branitelja kao posebnom obliku poduzetništva, u ponedjeljak, 16. travnja 2007. godine, u hotelu „International“, u Zagrebu, Miramarska 24, s početkom u 11,00 sati.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti potiče osnivanje braniteljskih zadruga putem jedne od programskih mjera Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici ministarstava, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatskog saveza zadruga, Agronomskog fakulteta i drugih upravnih i gospodarskih institucija, te upravitelji i predstavnici 70-ak braniteljskih zadruga, a na njemu će biti predstavljen i rad pojedinih zadruga hrvatskih branitelja.
Okrugli stol otvorit će potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor.




Najave