Potpredsjednica Vlade na stručnom skupu s gospodarstvenicima u povodu Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Vlade RH Jadranka Kosor sudjelovat će, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama – 26. lipnja, na stručnom skupu s hrvatskim gospodarstvenicima te im tom prigodom predstaviti Vladin «Projekt resocijalizacije ovisnika o drogama koji su završili neki od programa rehabilitacije i odvikavanja od ovisnosti u terapijskoj zajednici ili zatvorskom sustavu, te ovisnika koji su u izvanbolničkom tretmanu i duže vrijeme stabilno održavaju apstinenciju i pridržavaju se propisanog načina liječenja», u utorak, 26. lipnja 2007. godine, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, u Zagrebu, Rooseveltov trg 2, s početkom u 10,00 sati.

Osnovni ciljevi ovog stručnog skupa su senzibiliziranje poslodavaca za zapošljavanje rehabilitiranih ovisnika o drogama i definiranje zanimanja koja bi bila primjerena skupini rehabilitiranih ovisnika s obzirom na njihovo psihofizičko zdravstveno stanje.



Najave