Potpredsjednica Vlade na Sv. Misi u zagrebačkoj katedrali u povodu donošenja Betlehemskog svjetla

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor nazočila je danas u zagrebačkoj katedrali Svetoj Misu povodu donošenja i blagoslova „Betlehemskog svjetla” – simbola mira i ljubavi u Hrvatsku, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor nazočila je danas u zagrebačkoj katedrali Svetoj Misi, u povodu donošenja i blagoslova „Betlehemskog svjetla” – simbola mira i ljubavi u Hrvatsku, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske.

Potpredsjednica Kosor pokroviteljica je akcije donošenja „Betlehemskog svjetla” u Hrvatsku koju već 14. godinu zaredom organizira Saveza izviđača Hrvatske. Akcija promovira vrijednosti zajedništva, volonterstva, tolerancije, privrženost duhovnim vrijednostima i potiče duhovni razvoj pojedinca te unaprjeđenje međunarodne suradnje mladih Hrvatske s mladima Europe, a održava se u sklopu projekta „Darovi za mir - u susret 100. godišnjici skautizma u svijetu“.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti financijski je podržalo ovu akciju.



Pisane vijesti