Potpredsjednica Vlade otvorila svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata RH

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas u Šibeniku 11. svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata RH.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas u Šibeniku 11. svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata RH.
11. svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata RH organizira Zajednica županijskih zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata RH, pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a održava se od 27. do 29. listopada u Šibeniku. Na njemu će sudjelovati oko 1200 hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata koji će se natjecati u 10 športskih disciplina.
Otvarajući natjecanje potpredsjednica Kosor istaknula je kako su upravo hrvatski branitelji zaslužni što danas imamo samostalnu, suverenu, slobodnu i europsku Hrvatsku. Podsjećajući kako je Domovinski rat bio pravedan, osloboditeljski i obramben poručila je da nikome ne smijemo i nećemo dopustiti da mijenja tu istinu.
Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor nazočit će i redovnom izvještajno-izbornom saboru HVIDR-e Republike Hrvatske.




Pisane vijesti