Potpredsjednica Vlade posjetila djecu koja se nalaze na skrbi u Dječjem domu „Zagreb“

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetila je danas zajedno s članovima Zadruge branitelja „Kroval“ djecu koja se nalaze na skrbi u Dječjem domu „Zagreb“. Tom prigodom potpredsjednica Kosor uručila je djeci smještenoj u Domu dječje cipele koje je donirala Zadruga branitelja „Kroval“ iz Goričana, te slatkiše i voće za djecu koje je kupilo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Potpredsjednica Kosor zahvalila je Zadruzi branitelja „Kroval“, kojoj je nedavno dodijeljena i financijska potpora Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za novoosnovane zadruga branitelja, na donaciji za djecu, te izrazila nadu kako će na ovaj način započeti i trajna suradnja između Zadruge „Kroval“ i Dječjeg doma „Zagreb“. Podsjetila je pritom kako su i ranije prehrambeni proizvodi nekih braniteljskih zadruga bili donirani Dječjem domu „Zagreb“.

Zahvalu potpredsjednici Kosor i članovima Zadruge branitelja „Kroval“ na posjetu i dodijeljenim poklonima uputila je ravnateljica Doma Jasna Ćurković Kelava.

Potpredsjednica Kosor pozvala je ravnateljicu Doma da s grupom djece posjeti i 3. sajam zadruga branitelja koji će se održati 15. rujna u Zagrebu.



Pisane vijesti