Potpredsjednica Vlade s predstavnicima Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Potpredsjednica Kosor uručila je u prosincu 2006. godine donaciju Ministarstva obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti gospodinu Vladimiru Stibliku i Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet u svrhu školovanja novog psa vodiča za gospodina Vladimira Stiblika kojem je nepoznati počinitelj otrovao psa vodiča.

Potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor sastala se danas s izaslanstvom Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet predvođenim predsjednicom udruge Mirom Katalenić, a sastanku je nazočio i Vladimir Stiblik iz Vodica, čiji se novi pas vodič nalazio na školovanju u Zagrebu.
Potpredsjednica Kosor uručila je u prosincu 2006. godine donaciju Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti gospodinu Vladimiru Stibliku i Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet u svrhu školovanja novog psa vodiča za gospodina Vladimira Stiblika kojem je nepoznati počinitelj otrovao psa vodiča.
Potpredsjednica Kosor izrazila je zadovoljstvo što je školovanje novog psa vodiča za gospodina Vladimira Stiblika završeno, s nadom kako će i dodjela donacije Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti senzibilizirati javnost za probleme i potrebe osoba s invaliditetom, posebice slijepih osoba koje se kreću uz pomoć psa vodiča.
Predsjednica Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet Mira Katalenić, izražavajući zahvalnost potpredsjednici Kosor za podršku i pomoć u radu i djelovanju udruge i ostvarivanju prava njezinih članova, uručila joj je i zahvalnicu Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet na dodijeljenoj donaciji. Zahvalu potpredsjednici Kosor uputio je i gospodin Vladimir Stiblik koji ju je i pozvao u posjet u Vodice.




Pisane vijesti