Potpredsjednica Vlade s predstavnicima Organizacijskog odbora za obilježavanje 15. obljetnice humanitarnog konvoja „Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu“

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je danas predstavnike Organizacijskog odbora za obilježavanje 15. obljetnice humanitarnog konvoja „Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu“. Predstavnici Organizacijskog odbora izvijestili su potpredsjednicu Kosor o planiranim aktivnostima kojima bi se tijekom iduće godine obilježila 15. obljetnca humanitarnog konvoja “Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu”, među kojima je planirano i održavanje multikulturalnog i multireligijskog skupa u Novoj Bili pod nazivom “Duhovnost u suvremenoj medicini”.

Predstavnici Organizacijskog odbora zahvalili su potpredsjednici Kosor na osobnoj pomoći i potpori tijekom organiziranja humanitarnog konvoja “Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu”, te zatražili njezino pokroviteljstvo nad programom obilježavanja 15. obljetnice što je ona i prihvatila.

Potpredsjednica Kosor zahvalila je svim organizatorima i sudionicima ovog konvoja na iskazanoj humanosti i trudu tijekom njegove realizacije, istaknuvši njegovu važnost i ulogu u zaustavljanju ratnih sukoba u Bosni i Hercegovini.



Pisane vijesti