Potpredsjednica Vlade s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas u Dubrovniku s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas u Dubrovniku s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.
Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u skrbi za branitelje oboljele i liječene od PTSP-a i aktivnostima Udruge na području Dubrovačko-neretvanske županije. Predstavnici Udruge izrazili su zadovoljstvo suradnjom s Ministarstvom i područnim Centrom za psihosocijalnu pomoć sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata u čijem radu sudjeluje i njihov predstavnik, ali i istaknuli problem nepostojanja adekvatnog prostora za rad Centra za psihosocijalnu pomoć, a koji je obvezna osigurati Dubrovačko-neretvanska županija.
Podsjećajući na obveze tijela lokalne uprave i samouprave u provedbi Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata potpredsjednica Kosor rekla je kako će uputiti dopis Dubrovačko-neretvanskoj županiji sa zahtjevom za dodjelu adekvatnih prostora za rad Centra za psihosocijalnu pomoć.




Pisane vijesti