Potpredsjednica Vlade uputila čestitku hrvatskoj reprezentaciji na osvojenim medaljama na Svjetskim specijalnim olimpijskim ljetnim igrama u Šangaju

Potpredsjednica Vladministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor uputila je čestitku članovima Specijalne olimpijade Hrvatske za osvojene četiri zlatnsedam srebrnih i dvije brončane medalje na XVI. Svjetskim specijalnim olimpijskim ljetnim igrama u Šangaju:

“Dragi članovi Specijalne olimpijade Hrvatske,

Iskreno se radujem zbog vašeg velikog uspjeha i osvajanja niza vrijednih medalja na XVI. Svjetskim specijalnim olimpijskim ljetnim igrama u Šangaju. Time ste još jednom pokazali kako se uz veliki trud i zalaganje mogu postići izvanredni sportski rezultati, unatoč brojnim preprekama i predrasudama s kojima se susreću sportaši s invaliditetom. Vaša osvojena odličja - četiri zlatna, sedam srebrnih i dva brončana, tim više su na ponos cijeloj Hrvatskoj. Izuzetno sam ponosna što ste svojim uspjehom još jednom pokazali i vrijednost hrvatskog sporta u svijetu. Uz želje za puno zdravlja i uspjeha u daljnjim natjecanjima primite moje iskrene čestitke.
Jadranka Kosor, dipl. iur.
potpredsjednica Vlade, ministrica i
predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH ”




Pisane vijesti