Potpredsjednik Vlade Branko Grčić na predstavljanju "Poslovnih očekivanja 2013"

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić sudjelovat će na predstavljanju posebnog broja Privrednog vjesnika 'Poslovna očekivanja 2013.', koje će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2012., u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2.

Program započinjeu 12.00 sati prezentiranjem rezultata istraživanja poslovne klime u hrvatskim tvrtkama, općom analizom gospodarstva protekle godine, kao i predviđanjem trendova u nadolazećoj 2013. Potpredsjednik Grčić će u svom obraćanju govoriti o novom planu za pokretanje investicijskog ciklusa odnosno poboljšavanju uvjeta, otklanjanju prepreka te poticanju investicija u javnom i privatnom sektoru.

Publikacija Privrednog vjesnika 'Poslovna očekivanja' već godinama nudi prognozu razvoja hrvatskog gospodarstva zasnovanu na ocjenama čelnih tvrtki u Republici Hrvatskoj. U okviru ovog događanja, kojem će prisustvovati i izaslanik predsjednika RH Boris Cota te brojni ekonomski analitičari i gospodarstvenici, bit će dodijeljena i nagrada Ekonomski analitičar 2012. godine.



Najave