Potpredsjednik Vlade Branko Grčić u Međimurskoj županiji

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić boravit će u petak, 15. lipnja 2012. godine, u Međimurskoj županiji.
U okviru posjeta, potpredsjednik će se sastati s načelnicima i gradonačelnicima Međimurske županije, u zgradi Općine Strahoninec (Čakovečka37c), u 9.00 sati. Na sastanku će biti riječi o projektima kandidiranim za programe Europske investicijske banke te budućem financiranju projekata jedinica lokalne i regionalne samouprave iz strukturnih i Kohezijskog fonda. TV-snimatelji i fotoreporteri moći će snimiti početak sastanka.
Nakon toga, potpredsjednik Vlade obići će radilište Centra za kulturu, društvene i javne potrebe Strahoninec (Dravska 1), investiciju vrijednu 7 milijuna kuna, gdje će u 10.30 sati dati izjavu za medije.
Potpredsjednik Vlade sudjelovat će potom na otvaranju 14. Međunarodnog sajma poduzetništva MESAP u Nedelišću, u 11.00 sati. Nakon obilaska sajma, potpredsjednik će posjetiti Čakovec gdje će obići Tehnološko-inovacijski centar Međimurje te gradilište školske dvorane OŠ 'Ivan Goran Kovačić' u općini Sv. Juraj na Bregu, projektu sufinanciranom sredstvima iz programa EIB II.
Cjelokupni posjet potpredsjednika Vlade i ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Branka Grčića otvoren je za medije.




Najave